Rakennusyrittäjä keskittyy rakentamiseen – Euroaccount hoitaa talouden

Rakennusalan ammattilaisella riittää työmaita kierrettäväksi. Siksi aikaa ei käytetä numeroiden kanssa vekslaamiseen, vaan se on annettu Euroaccountin vastuulle.

Nastolalaisessa teollisuushallissa sirkkeli laulaa ja bisnes rullaa. Saneerauksia sekä kunnossapito-, purku- ja asbestitöitä tekevä Vek Palvelut Oy aloitti vuonna 2013, ja toiminta ja liikevaihto ovat kasvaneet tasaisesti.

”Oli tarkoitus pyörittää hommaa yksin, mutta aika äkkiä alkoi tulla työntekijöitä. Nyt töitä riittää kahdeksalle ihmiselle, joista osa on toiminimellä alihankintana urakoivia kavereita. Toimiala muutenkin näyttää nyt kehittyvän hyvin”, kertoo yrittäjä Jarkko Knuuttila.

Euroaccount on hoitanut yrityksen talouden alusta asti. ”Pankin vakuutusmyyjä vinkkasi mukavasta ja luotettavasta tekijästä, ja siitä se heti tutustumisen jälkeen käynnistyi.”

Euroaccount vastaa lähes kaikista taloushallintoon liittyvistä palveluista. Knuuttila lähinnä hyväksyy laskut nettisovelluksen kautta. ”Yhteistyö on pelittänyt hyvin, ja se vähentää omaa taakkaa. Kun toiseen vaakakuppiin laittaa oman ajankäytön ja verenpaineen, ei hinta, mitä palvelusta maksan, ole todellakaan paha”, Knuuttila hymyilee.

Luotto on suurta, sillä myös Knuuttilan vaimon kukkakaupan taloushallinto on Euroaccountin hoidossa.

Myös Vek Palveluiden yhteistyökumppani, TRT Service on Euroaccountin asiakas. Torsti Konttinen perusti oman yrityksensä 2014.

”Euroaccount auttoi alusta asti toiminimen perustamisen kanssa ja hoitaa nyt kirjanpitoni.”

Konttinen kehuu palvelun henkilökohtaista otetta. ”Homma ei ole puhelinvastaajan varassa niin kuin jossain isommassa toimistossa. Ja kysyä voi vaikka WhatsApilla.”

Jarkko Knuuttila sanoo, että kaikkiin kysymyksiin löytyy Euroaccountilta nopeat vastaukset.

”Ei ole asiaa tai lakipykälää, johon ei saisi vastausta. Ja jos sitä ei löydy heti, Hanna selvittää ja soittaa kohta takaisin.”

Rakennusbisneksen pyörittämisessä monilla työmailla riittää tekemistä, ja huolehtiva tilitoimisto on ollut korvaamaton apu. ”Tässä on koko ajan sata asiaa menossa. On hyvä, kun Euroaccount muistuttelee tekemään asiat ajallaan ja potkii tarvittaessa vähän persiille”, miehet nauravat.

Back to top