Tilitoimistosta saa ihmisläheistä palvelua

Lahtelainen lifestyle-putiikki Marakattimarssi ihastui Euroaccountin ystävälliseen ja ymmärrettävään yhteistyöhän.

”Tilitoimiston valinnassa tärkeää on yrittäjälähtöisyyden lisäksi ihmisläheisyys, sillä yrittäjäkin on ihminen”, sanoo Marakattimarssi-kaupan omistaja Henna Lindroos.

”Vaikka minulla ei ole miljoonayritys, Euroaccount arvostaa työtäni, ja se on ihastuttavaa. Saan aina apua, minulla ei ole kynnystä kysyä, ja kuukausiraporttien yhteydessä saan Mattilan Hannalta kannustusta ja kommentteja, jos on petrattavaa.”

Marakattimarssi on lifestyle-putiikki, joka myy vaatteita lapsille ja naisille sekä sisustustuotteita. Asiakkaat ovat lapsiperheitä ja lahjanostajia: mummeja, kummeja ja ihmisiä, jotka hakevat yllätyksiä kavereille.

Yritys on yhdeksän vuoden taipaleen tulos. Aiemmin markkinoinnin kanssa työskennellyt Lindroos irtisanoutui vanhasta työstään ja lähti matkalle, joka on ollut yhtä muutosta.

”Homma lähti rönsyilemään, ja konseptia on rakennettu aina vähän uuteen suuntaan. Nyt tilanne on vakiintunut ja tiedän, miten tämä kehittyy eteenpäin”, Lindroos hymyilee.

Marakattimarssin myymälä Rautatienkadun kauniin pinkissä kivitalossa on loistopaikalla. Kauniiseen tilaan tulvii valoa isoista ikkunoista ja ohikulkijoita keskustassa riittää.

”Liiketila ei ole halvimmasta päästä, mutta jos kauppa olisi syrjemmässä, pitäisi markkinointiin budjetoida paljon enemmän”, Lindroos perustelee.

Pienellä tilitoimistolla on aikaa palvella

Marakattimarssissa käy välillä apukäsiä putiikkia pyörittämässä, mutta kaikki on lopulta yrittäjän omilla harteilla.

”Juuri luuttusin lattiat”, Lindroos nauraa hetki ennen ovien avaamista.

Ihan kaikkea ei tarvitse tehdä itse. Euroaccount on kulkenut rinnalla vuoden verran.

”Ystäväni suositteli heitä, kun minulle tuli tarve vaihtaa tilitoimista. Entinen kahdeksan vuoden suhde viileni, koska isoon toimistoon kantamistani kymppitonneista huolimatta palvelu oli kankeaa, kylmää ja tunteetonta.”

Tarjous Euroaccountilta tuli nopeasti.

”Totesin että perhana, tämähän on paljon halvempikin kuin edellinen! Ei ollut vaikeaa tehdä päätöstä.”

Yhteistyön onnistumisen ydin on selkokielinen ja ystävällinen palvelu.

”Kysymyksiin saa aina vastaukset ymmärrettävästi ja kivasti selitettynä. Palvelu on suunnattu taviksille, ei tarvitse olla taikuri tajutakseen.”

Back to top