Hanna Dobrota (ent Mattila), KLT

Olen Hanna, Euroaccountin toinen omistaja. Sanoin joskus, että minusta ei tule koskaan yrittäjää eikä kirjanpitäjää, kunnes lopulta löysin itseni molemmista rooleista. Päivääkään en ole valintoja katunut, päinvastoin rakastan työtäni. Kuulen usein olevani epätyypillinen kirjanpitäjä – tyypillisen määritelmää en tiedä, mutta minulla ei nuttura kiristä ja töitä teen Mikki Hiiri -housut jalassa.

Työnkuvaani kuuluu kaikki mahdollinen taloushallinnon töistä kahvinkeittoon, välillä minut löytää myös opettajan roolista Salpauksessa. Pidän siitä, että saan ihmiset nauramaan, kun kerron arkisia verotusasioita. Kysyä saa vaikka miljoona kertaa, jaksan aina vastata rauhallisesti.

Harrastuksiin kuuluu työn lisäksi paljon sellaista, jossa voin haastaa itseäni. Tällä hetkellä oppimisprosessissa on maastopyöräily sekä leijahiihto ja -surffaus. Tykkään paljon juoksemisesta, se toimii hyvänä pään nollauskeinona.

Rakastan elämää, uskon kohtaloon ja siihen, että hyvä lisääntyy hyvää tekemällä. Nauran paljon, varsinkin itselleni. Jos en olisi kirjanpitäjä, olisin todennäköisesti standup-koomikko tai asianajaja.

"Kuulen usein olevani epätyypillinen kirjanpitäjä - tyypillisen määritelmää en tiedä, mutta minulla ei nuttura kiristä ja töitä teen Mikki Hiiri -housut jalassa."

Back to top